Gastenboek
Bericht van : DJ Paul Meyer
Graag gedaan Marcel Wij doen het met ons allen Met lieve collega's Groetjes DJ.Paul Meyer Radio de Reikende Hand

Bericht van : Marcel Thissen
dj Paul bedank voor mooie muziek gisteren . Marcel luister bijna ieder dag naar mooie muziek . zeker Marcel zelf ook autisme heb .

Bericht van : Marcel Thissen
Marcel wil eerste schrijven dankjewel voor mooie muziek . en Marcel vind ook mooie radiodereikendehand aandacht is voor mensen met autisme wand Marcel is zelf ook autisme is en ook mensen met Dj zijn met autisme en wat goed ze doen eerlijk zeggen zijn mensen door autisme ook goed dingen te doen . Paul dankjewel voor mooie brachten op frendweb en vrijdag luister Marcel ook naar Paul . met vriendelijk groetjes van autisme Marcel en heel dikke knuffel van cavia's Debby , Eva , Jantje

Bericht van : willem schoemaker
mooie site mis aleen een chat box lieve muziekale groeten van zanger willem schoemaker

Bericht van : Hans en Ada Veltman
Dank voor de muziek Vanuit Nieuw-Weerdinge gemeente Emmen

Bericht van : Harry vos
Dania het is maar een droom. Niet alleen een geweldig nummer maar ze zingt het ook perfect. En dat voor iemand van 16 jaar die nog nooit zangles heeft gehad en dus een aangeboren talent heeft. Ik hoop dat ze er zuinig op is en er verstandig mee omgaan.

Bericht van : DJ Paul Meyer
Lieve John Anita Team en alle luisteraars en artiesten Jacqueline Paul Meyer en ook mijn webmaster Wouter Benjamins wensen u fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2020 toe

Bericht van : Monica West
Wat geweldig dat ik artiest van de maand December ben bij jullie met DE KAT HEEFT PERSONEEL. Veel succes verder en nog een feestelijke maand toegewenst. Liefs Monica.

Reactie : Dankjewel Monica voor jou lieve woorden wij wensen jou ook een feestelijke maand toe en hopen op veel mooie muziek van jou in 2020.


[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] 7 pagina`s.

 

 Nick van der Lei
Sorry

Wij zijn aangesloten bij Buma en Sena


Sena licentie nummer : SW816.14

(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadiodeReikendeHand.eu - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadiodeReikendeHand.eu