Gastenboek
Bericht van : DJ Paul Meyer
Ha die Marcel. Lief dat je elke keer trouw komt luisteren. DJ Paul doet dit met veel liefde. Voor jou en alle andere luisteraars,net als al mijn anderel lieve collega's Groetjes DJ Paul Meyer Radio de Reikende Hand

Bericht van : Marcel , voor en achter naam autisme
vrijdag 2 juli 2021 . Dj Paul en team dankjewel voor mooie muziek Marcel geniet ieder vrijdag middag van en ook mooie van Paul aan Marcel denkt om Marcel zelf autisme heb.

Bericht van : Marcel Thissen
vrijdag 19 maart 2021 . dankjewel Dj Paul , Team voor mooie muziek Marcel is aan genieten Dj Paul dankjewel doet super goed.

Bericht van : Marcel Thissen
Dj Paul en Team dankjewel voor mooie muziek Marcel geniet er van ieder vrijdag om 12 tot 16 uur is Paul luisteren vriend van friendweb , dj Pauk blijf zo door gaan.

Bericht van : DJ Paul Meyer
Marcel bedankt voor je lieve bericht. Fijn te horen dat je bij ons thuis voelt Alle collega's doen hun best. Nog veel luisterplezier bij Radio de Reikende Hand het team van John & Anita Bijleveld. 2 toppers net als mijn andere collega's Met vriendelijke groeten DJ.Paul Meyer.

Bericht van : Marcel Thissen
dj Paul en Team dankjewel voor mooie muziek .Marcel heb autisme spectrum Marcel luister bijna ieder dag door vriend van friendweb dj Paul weet Marcel dat is mooie radio zender is voor mensen net als Marcel wandhier voelt Marcel thuis om hier aandacht voor is . zo ook mooie zijn als radio zender was praat programma onderwerp over autisme tot mensen met autisme in gesprek gaan tot meer bekent word wat sutisme betekent .

Bericht van : De Romanticas
Hoi allemaal Gezellige muziek weer en toppie website Op de Dj dagen voor Corona, hebben we ook velen van jullie al 2x mogen ontmoeten We feliciteren Britt Harks met haar nominatie Artiest van de maand februari 2021, met haar mooie nummer, Als ze toch wisten Ook Super dat onze muziek hier ook altijd gedraaid wordt Bedankt lieve mensen Groetjes van ons Cees en Andrea de Ruiter De Romantica's

Bericht van : Britt harks
Goede avond ik wil de dj van radiodereikedehand heel erg bedanken dat ik mee mocht doen met de poll en dat ik nu de artiest van de maand februari ben geworden en dat vindt ik super leuk en wil jullie ook nog bedanken dat jullie mijn eigen singel als ze toch wisten draaien dan komt er te misten aandacht aan het onderwerp Pesten

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] 7 pagina`s.

 

 Belinda Kinnaer
Had ik het maar gedaan

Wij zijn aangesloten bij Buma en Sena


Sena licentie nummer : SW816.14

(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadiodeReikendeHand.eu - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadiodeReikendeHand.eu