Het Team

Dj-John

Dj-John is de eigenaar, penningmeester en webmaster van Radio de Reikende hand. Dj-John is op vrijdag en zaterdagavond te beluisteren met zijn Nederlands, Vlaams, Top 40, Rock & Pop muziek. En als Dj-John andere bezigheid heeft dan kan zijn programma overgenomen door een andere Dj die wil draaien.

Lady-Anita

Lady Anita is mede eigenaar, en een persoon die ook veel achter de schermen doet. Bij andere bezigheden worden de draai uurtjes weer waargenomen door de nonstop van John.

Diana

Doet erg veel voor ons achter de schermen waaronder het promoten in de groepen, kaarten maken en versturen naar het team voor verjaardagen, ziekte en feestdagen enz.

Marco

Onze Ict’er Marco helpt en geeft advies als er problemen zijn met de pc’s waar we hem heel erg dankbaar voor zijn.

Dj-Martin & Piraten oma

Dj-Martin en Piraten Oma draaien elke zondagavond hun gezellige programma “het weekend uit met Dj Martin en Piraten Oma” met in het eerste uurtje een Golden Oldies Nonstop, het tweede uurtje de TvOranje Top 30 en daarna gezellig live met een groet en verzoek.

Het Rotterdams Duo & Piraten oma

Het Rotterdams Duo en Piraten oma draaien elke woensdagavond en breken dan samen met u de week weer door midden met natuurlijk een groet en verzoek. Elke laatste woensdag van de maand hebben ze een thema avond zonder verzoek en groet, echt een gezellige luisteravond met heel veel mooie muziek.

Dj-Paul

Dj-Paul is (mits de gezondheid het hem toelaat) elke vrijdagmiddag te beluisteren in zijn mooie gevarieerde programma zonder verzoek, waaronder de hits allertijden gedraaid worden en verschillende artiesten extra in het zonnetje gezet worden doordat ze de alarmschijf en de kabelbreaker zijn.

Dj-Geert, Dj-Brian & Dj-Milan

Dj Geert draait de ene keer met Dj Milan en de andere keer met Dj Brian op de zaterdagochtend, (mits mogelijk met beiden). En het is dan echt een gezellige boel, vooral als ze een enkele keer met z’n drietjes draaien. Je kunt bij hun terecht voor Nederlands, buitenlands maar ook voor Gospel en Johannes de Heer liederen waar ook behoefte aan is bij mensen, breng je idee dus rustig naar voren bij hen. Ook is Geert tussendoor wel eens alleen tussendoor eens te beluisteren dus……. Hou de zender in gaten en luister gezellig mee.

Dj-Cor

Dj-Cor is elke dinsdagavond te beluisteren met een mooi gevarieerd programma dat van Nederlands tot een vleugje over de grens gaat. Hou je van deze stijl muziek, zit je voor je groet en verzoek bij Dj-Cor altijd goed. Mocht hij niet in de gelegenheid zijn is er een mooie nonstop elders vandaan.

Lady-Trudie

Lady-Trudie is elke zondagmiddag te beluisteren met een heel mooi programma, waaronder natuurlijk speciaal voor de kids het kinderuurtje wat voor elk kind groot en klein elke week weer een feest is. Verder is er natuurlijk een mooi gevarieerd programma met voor ieder wat wils en mocht ze wegens niet in de gelegenheid zijn wordt er een mooie nonstop elders vandaan verzorgd.

Het Love Duo

Het Love Duo is niet elke week draaiende maar wanneer het even lukt. Ze zetten dan vaak een luister programma klaar genaamd: “Droomvallei” dat is een vraag en antwoord programma, allemaal met muziek wat vaak wat tijd kost om in elkaar te zetten, echt geweldig om te doen maar zéker om naar te luisteren als ze het aangeven en als ze dat gaan draaien.

Mascotte Joan

Hallo ik ben Joan, luisteraar vanaf het eerste uur, omgedoopt door de Dj’s als mascotte van de zender. Ik kan jammer genoeg niet draaien, dus luister ik graag naar de nonstop en lig ik als de beheerders er niet zijn lekker lui in één van hun stoelen héérlijk lui te luisteren naar de nonstop of live muziek en als ze thuis zijn laat ik hun de verzoekjes doen. Tenslotte heeft een poes personeel.

Mascotte Bruno

Hallo ik ben Bruno, luisteraar sinds een geruime tijd en werd gelijk al omgedoopt door de Dj’s als mascotte van de zender wat ik helemaal geweldig vond. Ik kon net als Joan ook niet draaien, maar luisterde heel graag naar de mooie muziekjes op de zender. Heerlijk lui lag ik graag vlakbij de laptop om zo van alles op de hoogte te blijven en….. verzoekjes die liet ik netjes aan de beheerders over want dat kon ik met mijn grote poten niet aanvragen via de pc.
 

 Matthias Woerdman
Een echte maat

Wij zijn aangesloten bij Buma en Sena


Sena licentie nummer : SW816.14

(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadiodeReikendeHand.eu - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadiodeReikendeHand.eu