Het Team

Dj-John

Dj-John is de eigenaar, penningmeester en webmaster van Radio de Reikende hand. Dj-John is op vrijdag en zaterdagavond te beluisteren met zijn Nederlands, Vlaams, Top 40, Rock & Pop muziek. En als Dj-John andere bezigheid heeft dan kan zijn programma overgenomen door een andere Dj die wil draaien.

Lady-Anita

Lady Anita is mede eigenaar, en een persoon die ook veel achter de schermen doet. Bij andere bezigheden worden de draai uurtjes weer waargenomen door de nonstop van John.

Marco

Onze Icter Marco helpt en geeft advies als er problemen zijn met de pcs waar we hem heel erg dankbaar voor zijn.

Dj-Paul

Dj-Paul is (mits de gezondheid het hem toelaat) elke vrijdagmiddag te beluisteren in zijn mooie gevarieerde programma zonder verzoek, waaronder de hits allertijden gedraaid worden en verschillende artiesten extra in het zonnetje gezet worden doordat ze de alarmschijf en de kabelbreaker zijn.

Dj-Cor

Dj-Cor is elke dinsdagavond te beluisteren met een mooi gevarieerd programma dat van Nederlands tot een vleugje over de grens gaat. Hou je van deze stijl muziek, zit je voor je groet en verzoek bij Dj-Cor altijd goed. Mocht hij niet in de gelegenheid zijn is er een mooie nonstop elders vandaan.

Lady-Trudie

Lady-Trudie is elke zondagmiddag te beluisteren met een heel mooi programma, waaronder natuurlijk speciaal voor de kids het kinderuurtje wat voor elk kind groot en klein elke week weer een feest is. Verder is er natuurlijk een mooi gevarieerd programma met voor ieder wat wils en mocht ze wegens niet in de gelegenheid zijn wordt er een mooie nonstop elders vandaan verzorgd.

Het Love Duo

Het Love Duo is niet elke week draaiende maar wanneer het even lukt. Ze zetten dan vaak een luister programma klaar genaamd: Droomvallei dat is een vraag en antwoord programma, allemaal met muziek wat vaak wat tijd kost om in elkaar te zetten, echt geweldig om te doen maar zker om naar te luisteren als ze het aangeven en als ze dat gaan draaien.

Mascotte Joan

Hallo ik ben Joan, luisteraar vanaf het eerste uur, omgedoopt door de Djs als mascotte van de zender. Ik kan jammer genoeg niet draaien, dus luister ik graag naar de nonstop en lig ik als de beheerders er niet zijn lekker lui in n van hun stoelen hrlijk lui te luisteren naar de nonstop of live muziek en als ze thuis zijn laat ik hun de verzoekjes doen. Tenslotte heeft een poes personeel.

Mascotte Bruno

Hallo ik ben Bruno, luisteraar sinds een geruime tijd en werd gelijk al omgedoopt door de Djs als mascotte van de zender wat ik helemaal geweldig vond. Ik kon net als Joan ook niet draaien, maar luisterde heel graag naar de mooie muziekjes op de zender. Heerlijk lui lag ik graag vlakbij de laptop om zo van alles op de hoogte te blijven en.. verzoekjes die liet ik netjes aan de beheerders over want dat kon ik met mijn grote poten niet aanvragen via de pc.

Dj-Martin & Piraten oma

Dj Martin en Piraten Oma, Draaien iedere Zondag en Woensdag Avond hun gezellige programma. Op Zondag draaien ze, in het eerste uurtje, Non-Stop de Gouwe Ouwe Hits, in de Golden Oldies Club, Het Tweede uurtje is voor de Beste Hits van eigen bodem in de Oranje TOP 30 , Daarna, gaan we Het Weekend Uit met Dj Martin en Piraten oma, en in draaien ze gezellige muziek, en dat doen ze dan ook op verzoek. En ieder Tweede Zondag van de maand draaien ze in het eerste uurtje voor de liefhebbers Mars en Showband muziek, in het programma, van Polka tot Mars. Op de Woensdag Avond , draaien Dj Martin en Piraten Oma, een gezellig stukje muziek in het programma Op Volle Toeren met Dj Martin en Piraten Oma, ook deze Avond doen ze dat ook op verzoek. En Iedere laatste Woensdag Avond van de maand, draaien wij een Thema programma, ook altijd een hele mooie luisterrijke avond, zonder verzoekjes. Daar naast, draaien zij ook, wanneer mogelijk op verschillende dagen en tijdstippen, een extra uitzending, zelfs een Marathon behoort tot de mogelijkheden.
 

 Lana Meertens & Danique Kemperman
Avond

Wij zijn aangesloten bij Buma en Sena


Sena licentie nummer : SW816.14

(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadiodeReikendeHand.eu - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadiodeReikendeHand.eu