Danny Everett & Victoria Eman
De Vergeten Liedjes “The Forgotten Songs” gezongen door het duo Danny & Victoria is het nieuwe showthema van Indo Dreams Music met ’n knipoog naar het legendarische zangduo Sandra & Andres. Zij vertegenwoordigden in 1972 Nederland het Eurovisie songfestival met het lied “Als het om de liefde gaat”. Zangeres Victoria Eman is Danny’s achternicht en speciaal voor deze nieuwe show hebben zij een Nederlandstalige versie van het liedje Mama Mia opgenomen. Zanger, producer en tekstschrijver Dries Holten (bekend van Sandra & Andres) gaf aan dat hij trots is op deze zomerse uitvoering van zijn liedje Mama Mia. Het duo Sandra & Andres hadden hier in de zeventiger jaren een grote hit mee. Bij het ter perse gaan van deze nieuwsbrief is op 15 april 2020 Dries Holten overleden. Dries was al eerder op de hoogte van dit project en samen met Hans van Hemerte en uitgeverij Nanada Music uit Hilversum hebben zij toestemming gegeven aan Danny Everett om dit liedje uit te brengen bij zijn platenlabel Rood Hit Blauw. Danny Everett (Herman van der Velden-Indo dreams Music) heeft de Nederlandse tekst zelf geschreven en bedoeld als een dansliedje met ’n zomers tintje.

Indo Dreams Music heeft gekozen voor deze show omdat er veel vraag is naar golden oldies muziek van bekende zangduo’s zoals; Sandra & Andres, Frank & Mirella, Donny & Marie Osmond, Cindy & Bert, Cheryl Crow & Willie Nelson en Jan Keizer en Annie Schilder.

De stemmen van Danny en Victoria geven een warme en eigen kleur aan deze mooie liedjes met een frisse zomerse sound om het publiek weer terug te laten dromen naar de tijden van weleer.
Overige Kanjers
Britt Harks
Danny Everett & Victoria Eman
Roy Anders
John Anders
John van Bergen
Wout van der Lei
De Romantica`s
 

 Nick van der Lei
Sorry

Wij zijn aangesloten bij Buma en Sena


Sena licentie nummer : SW816.14

(c)2018 Digipal Nederland Webradio CMS in opdracht van RadiodeReikendeHand.eu - Alle Rechten voorbehouden
Niets van deze website mag gecopieerd worden zonder nadrukkelijke toestemming van RadiodeReikendeHand.eu